Jolanda is receptioniste

De veelzijdigheid maakt het leuk

“Via het uitzendbureau ben ik in 2007 als receptioniste aan de slag gegaan bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Daarvoor was ik secretaresse bij een accountantsbureau en bij een advocatenbureau.

Bij Rail & OV is elke dag weer anders en dat maakt het werk zo leuk. De telefoon gaat de hele dag. Tussendoor ben ik druk met het inrichten van onze vergaderzalen. Ook houd ik mij bezig met de reserveringen van de vergaderzalen en parkeerplekken.

"De sfeer is informeel en laagdrempelig"

Een warme ontvangst

Ik vind het belangrijk dat iedereen een kop koffie en een warm gevoel krijgt bij binnenkomst in ons kantoor. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers. Ik ben altijd op de hoogte als een nieuwe medewerker begint aan zijn of haar eerste werkdag; ik wens diegene dan veel werkplezier toe.

Goede sfeer

Als receptioniste maak ik deel uit van het team van collega’s en dat voelt goed. De sfeer binnen de organisatie ervaar ik als laagdrempelig. Ik vind het een prettige en fijne omgeving om in te werken.

Vroeger en nu

Vergeleken met vroeger komen er nu meer deelnemers en gepensioneerden op het spreekuur om vragen te stellen en uitleg te krijgen over hun persoonlijke pensioensituatie. Na afloop lopen ze vaak tevreden en gerustgesteld de deur uit. Dat vind ik mooi om te zien. Daar doen we het immers voor!”

Bekijk meer collega's

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures