Onze dienstverlening

> Bekijk jaaragenda 2023

We helpen u telefonisch en online

Bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer vinden wij het belangrijk dat u met al uw vragen gemakkelijk bij ons terecht kunt. Maar door de corona is er wel het een en ander veranderd in de manier waarop. Veel van onze communicatie gaat sindsdien telefonisch of digitaal. We hebben daarbij gemerkt dat velen van u het digitale contact als zeer informatief, persoonlijk en prettig ervaren. Daarom blijven we hier mee doorgaan.

Wat is er mogelijk?

Telefonisch contact

Voor al uw pensioenvragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 030 232 93 25. Wij zijn geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Pensioencafé

Gaat u binnen nu en 6 maanden met pensioen? En u wilt uw aanvraag met ons doornemen? Meld u dan aan voor het pensioencafé bij ons op kantoor! U kunt zich hier inschrijven. We nemen uw pensioenkeuzes en het aanvraagformulier met u door en zorgen dat u het pensioen met een gerust hart kunt aanvragen. We geven u de laatste tips en vertellen wat u de komende tijd nog kunt verwachten.

Uw vragen kunnen we uiteraard ook telefonisch heel goed beantwoorden. Bel ons gerust voor al uw vragen.

Let op: we kunnen tijdens het pensioencafé geen pensioenberekeningen maken inzake arbeidsongeschiktheid en echtscheiding.


(Online) Spreekuur

Begrijpt u de pensioenplanner of de keuzemogelijkheden niet goed? Maakt u dan een afspraak voor het spreekuur. Het spreekuur kan via beeldbellen (Teams), telefonisch en op kantoor. Voordeel van Teams is dat wij u ook beeld kunnen laten zien. Tijdens het spreekuur kunnen we diverse vragen beantwoorden over uw pensioen. Ook vragen omtrent de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of echtscheiding kunnen we beantwoorden. Bel voor het maken van een (online) afspraak
030 232 93 25.
Let op: we kunnen tijdens het spreekuur geen pensioenberekeningen maken inzake arbeidsongeschiktheid en echtscheiding.

Online themabijeenkomsten

Regelmatig organiseren wij online themabijeenkomsten over verschillende onderwerpen. Aan een online themabijeenkomst kunt u gratis deelnemen. U volgt de bijeenkomst via uw laptop, computer, tablet of mobiele telefoon vanaf een plek die u prettig vindt. Tijdens de bijeenkomst vertelt een van onze specialisten u alles over het gekozen thema. Uw vragen stelt u eenvoudig direct via de chat. Kijk in de agenda welke bijeenkomsten wij de komende periode organiseren en meld u aan.

Rail & OV On Tour

Wij toeren ieder jaar met de bus door Nederland. Wanneer en of de bus in uw regio langskomt, hoort u van uw werkgever. Hier leest u meer informatie over de dienstverlening in de bus. We ontmoeten u graag in de bus!