Onze dienstverlening

We gaan u meer telefonisch en online helpen

Bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer vinden wij het belangrijk dat u met al uw vragen gemakkelijk bij ons terecht kunt. Maar door de corona-uitbraak is er wel het een en ander veranderd in de manier waarop.

In verband met corona is ons kantoor gesloten voor bezoek. Al onze communicatie gaat sindsdien telefonisch of digitaal. We hebben daarbij gemerkt dat velen van u het digitale contact als zeer informatief en prettig ervaren. Daarom hebben we besloten onze persoonlijke dienstverlening met deze digitale mogelijkheden uit te breiden.

Wat is er mogelijk?

Op kantoor
Zolang het voor uw en onze veiligheid beter is, blijft ons kantoor gesloten.

Digitaal
Teams- of telefoonafspraak. Voordeel van Teams is dat wij u ook beeld kunnen laten zien. Maar het blijkt dat we uw vragen telefonisch ook heel goed kunnen beantwoorden. Bel ons om een afspraak te plannen.

De ervaring van buschauffeur Bas van der Broek met Teams (beeldbellen) leest u hier.

Online pensioencafé!
Heeft u met de pensioenplanner de keuzes voor uw pensioen gemaakt en het aanvraagformulier ingevuld? Maar wilt u alles voor de zekerheid toch nog even met ons doorspreken voordat u uw pensioen echt aanvraagt? Schrijf u dan in voor het online pensioencafé. Een dag voor het pensioencafé ontvangt u via e-mail een afspraakbevestiging met een Teams link. Door middel van beeldbellen nemen wij uw aanvraag ouderdomspensioen door, geven we de laatste tips en vertellen we wat u de komende tijd nog kunt verwachten.

Digitale pensioenbus
Dit jaar rijdt ook de bus via de digitale snelweg. Komt de bus op uw standplaats? Dan kunt u vanaf deze plek al uw vragen over pensioen stellen aan een van onze collega’s in Utrecht via beeldbellen. U meldt zich aan voor de pensioenbus via uw werkgever. Hier houden we u op de hoogte welke standplaatsen de pensioenbus aandoet.

Digitaal pensioenstation
Ook voor het pensioenstation hoeft u de deur niet uit. U bezoekt het station door middel van beeldbellen of telefonisch. Hier houden we u op de hoogte wanneer er een pensioenstation is. Bel ons om een afspraak te maken.