Rail & OV on tour

Rail & OV gaat on tour. Pensioenfonds Rail & OV maakt het u graag makkelijk. Vanaf volgend jaar komen wij weer naar u toe. Dat doen we met de nieuwe Pensioenbus van Rail & OV. Deze bus wilt u niet missen!

Waar vindt u ons?

Wilt u weten waar we volgend jaar langskomen om met een van ons uw pensioenvragen door te nemen? Houdt u dan deze pagina in de gaten. We maken zo snel mogelijk de data en locaties voor 2022 bekend.

Aanmelden via uw werkgever

Wilt u zich aanmelden voor Rail & OV on tour? Dat doet u bij uw werkgever. Houdt u daarom de berichtgeving door uw werkgever in de gaten!

Spreekuur

Kunt u niet wachten? Maakt u dan een afspraak voor het spreekuur. Het spreekuur kan via beeldbellen (Teams), telefonisch en beperkt op kantoor. Voordeel van Teams is dat wij u ook beeld kunnen laten zien. Een afspraak maken kan via pensioen@railov.nl of via telefoonnummer 030-232 93 25. Hier leest u meer over onze dienstverlening.


'Online spreekuur op locatie?
Een prachtig alternatief in coronatijd'

Alice Bosse

Alice Bosse is personeelsadviseur bij RET Bus

'In het verleden hebben we hier al de SPOV-pensioenbus met enige regelmaat op bezoek gehad. Dat was, vóór de fusie, het voorlichtingscentrum op wielen van het pensioenfonds. Dat was echt prima. Je merkt dat medewerkers toch een drempel ervaren om naar het kantoor van het pensioenfonds in Utrecht te gaan of op een andere manier zelf contact te zoeken. Voor de Pensioenbus wisten wij altijd veel mensen enthousiast te maken. En ze hebben daar allemaal veel aan gehad. Nu kan dat door corona even niet meer. En daarom is het digitale spreekuur een prachtig alternatief. Ook nu weer nodigen wij onze mensen via allerlei kanalen uit om mee te doen. Ik weet dat er heel veel behoefte aan is. Pensioen is nu eenmaal belangrijk voor mensen, en niet iedereen vindt het even gemakkelijk. Natuurlijk komen medewerkers ook met vragen over pensioen bij mij als personeelsadviseur. Vaak kan ik ze prima helpen. Maar ik heb niet de kennis van de mensen bij het pensioenfonds. Mijn ervaring is: zij helpen je buitengewoon goed. Ik ben daar heel tevreden over.’