Pensioencursussen


Regelmatig biedt het Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer u als aangesloten werkgever pensioencursussen aan. Benieuwd naar de cursussen? Hieronder vindt u meer informatie over de cursussen:

Datum Tijdstip Activiteit Onderwerp
25 april 2024 10:00 - 13:00 Themabijeenkomst Arbeidsongeschiktheid


Inhoud

Themabijeenkomst Arbeidsongeschiktheid

Tijdens de themabijeenkomsten behandelen we specifieke onderwerpen voor de werkgever. Voor deze bijeenkomst staan wij stil bij arbeidsongeschiktheid. Ziekte of arbeidsongeschiktheid van uw medewerker is al erg vervelend maar het heeft ook nog eens gevolgen voor de pensioenopbouw. Binnen de pensioenregeling is een premievrije opbouw geregeld. Daarnaast is er ook nog het arbeidsongeschiktheidspensioen. Wilt u precies weten wat er allemaal geregeld is? In één ochtend praten wij u helemaal bij!


Aanmelden

Ik meld mij aan voor een cursus

Let op: Vult u in plaats van uw klantnummer de naam van de aangesloten werkgever in waarvoor u werkt.

Plaats

Deze cursus wordt online gegeven via MS Teams.

Kosten

U kunt als aangesloten werkgever deze cursussen kosteloos volgen. Wij nemen de kosten van de cursussen voor rekening.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw contactpersoon. U vindt de contactgegevens hier.

Lees hieronder de ervaring van Ellen

Ellen Kloosterman klein.JPG

Ellen Kloosterman is HR-adviseur. Ze krijgt geregeld vragen van medewerkers over pensioen. Voor haar een reden om zich meer in dit onderwerp te verdiepen. “Vooral medewerkers die fysieke problemen hebben, stellen mij vragen zoals: ‘Kan ik eerder met pensioen?’ en ‘Hoe lang moet ik nog doorwerken?’. Tot voor kort stuurde ik ze dan door naar het pensioenfonds. Maar na het volgen van de basiscursus Pensioen van het pensioenfonds beantwoord ik de vragen zelf!