Disclaimer


Algemeen 

Op de toegang tot en gebruik van website(s) en andere online communicatiediensten van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Rail & OV behoudt zich het recht voor deze voorwaarden op ieder gewenst moment en zonder kennisgeving aan te passen.


Aansprakelijkheid

De op deze website getoonde informatie wordt door Rail & OV met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en aan verandering onderhevig. Rail & OV is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of tijdigheid van de op deze website getoonde informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Rail & OV biedt ook geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de sites en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn van de website.

Rail & OV is niet verantwoordelijk voor banners, buttons en website(s) van derden. Verwijzingen of links naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Rail & OV, zijn alleen opgenomen ter informatie voor de gebruiker van de site.


Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maak gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website-exploitant te helpen analyseren hoe de site gebruikt wordt. Uw privacy is te allen tijde gewaarborgd. De gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar Google en door hen opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website zult kunnen benutten.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.


Toepasselijk recht

Op het gebruik van de websites en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.