Wereldcafé: Denk mee met uw eigen pensioenfonds


Dit is uw kans om met jong en oud in gesprek te gaan over het pensioen bij Rail & OV.


Met elkaar in gesprek tijdens het wereldcafé

Een wereldcafé is een manier om kennis, ervaringen, meningen en ideeën met elkaar uit te wisselen over thema's die in de pensioensector spelen. Letterlijk met elkaar om de tafel, geen debat, maar laagdrempelig met elkaar in gesprek. Heeft u bijvoorbeeld een mening over onze manier van communiceren of mist u hulp? En denkt u graag met ons mee? Praat dan in januari samen met andere (ex-)collega's van spoor/OV-bedrijven en met Rail & OV-medewerkers hierover mee.

Let op! Tijdens het Wereldcafé is het niet mogelijk om in te gaan op uw persoonlijke pensioen. Wilt u meer weten over uw eigen pensioensituatie? Lees hier meer over onze dienstverlening en hoe wij u persoonlijk kunnen helpen.

Datums:

Maandag 22 januari 2024 Woensdag 24 januari 2024
Voor een lunch wordt gezorgd. Voor een verlaat ontbijt wordt gezorgd.

Inschrijven voor het wereldcafé kon tot 15 januari. De inschrijvingen zijn gesloten.Wat doen wij met de uitkomsten?

We laten onze dienstverlening graag zo goed mogelijk aansluiten op hetgeen dat u belangrijk vindt. Daarom horen we graag waar u behoefte aan heeft en wat u verwacht van Rail & OV. De resultaten van het wereldcafé maken het mogelijk om onze dienstverlening beter te laten aansluiten op uw wensen. Wij vinden het fijn als u komt en hieraan meedoet. Wij kijken uit naar uw komst!