Uw pensioengegevens bekijken


U wilt natuurlijk graag weten hoe het pensioen er voor u persoonlijk uitziet. U vindt al uw persoonlijke pensioeninformatie op Mijn Rail & OV


Mijn Rail & OV: uw persoonlijke pensioenpagina

U hebt een persoonlijke pagina bij Rail & OV: Mijn Rail & OV. Als u inlogt met uw DigiD, vindt u hier: 

  • Mijn pensioen: uw opgebouwd ouderdomspensioen en partnerpensioen;
  • Mijn dossier: uw documenten zoals het Uniform Pensioenoverzicht.
  • Mijn gegevens: uw persoonlijke gegevens en informatie over uw dienstverband

Let op: ander e-mailadres? Vergeet u deze dan ook niet in Mijn Rail & OV aan te passen.


De Pensioenplanner: bereken zelf uw pensioen

De pensioenplanner vindt u bij 'Mijn pensioen'. Met de pensioenplanner maakt u zelf de berekeningen van uw pensioen. U ziet dan wat er mogelijk is met uw pensioen in uw persoonlijke situatie.


Digitale nieuwsbrief en digitale post

In Mijn Rail & OV geeft u aan of u onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. Met onze digitale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom het pensioen. U kunt in Mijn Rail & OV ook aangeven of u onze post digitaal wilt ontvangen. Wij streven ernaar om steeds meer post alleen digitaal aan te bieden voor wie dat wil. Uw post staat dan digitaal beschikbaar in Mijn Rail & OV bij 'Mijn Dossier'. 

Berichtenbox van MijnOverheid

Rail & OV is aangesloten bij MijnOverheid. Maakt u gebruikt van de Berichtenbox? Geef bij MijnOverheid aan dat u informatie van het pensioenfonds digitaal wilt ontvangen. Documenten zoals het jaarlijkse Uniform pensioenoverzicht (UPO) ontvangt u dan volledig digitaal. U krijgt van MijnOverheid een melding als er iets voor u klaarstaat in Mijn Rail & OV.

Let op: ander e-mailadres? Pas dan ook uw e-mailadres in MijnOverheid aan.