Mijn Rail & OV


U kunt op dit moment inloggen via een tijdelijke Mijn-omgeving. Lees hieronder hoe:


U was voorheen aangesloten bij Spoorwegpensioenfonds:

U kunt inloggen via deze link. U komt in uw Mijn-omgeving terecht zoals u gewend was, maar de naamgeving is al zoveel mogelijk gewijzigd naar Rail & OV. U vindt hier nog steeds de pensioenplanner. Zowel in de Mijn-omgeving als in de pensioenplanner zijn uw pensioengegevens bijgewerkt.

U was voorheen aangesloten bij SPOV:

U kunt ook inloggen via deze link. U komt in een aangepaste versie van de 'oude' omgeving van SPF terecht, maar de naamgeving is al zoveel mogelijk gewijzigd naar Rail & OV. U moet mogelijk eerst uw e-mailadres invullen om door te kunnen gaan. U vindt in deze Mijn-omgeving nog steeds de pensioenplanner. Zowel in de Mijn-omgeving als in de pensioenplanner zijn uw pensioengegevens bijgewerkt.


Wijzigt uw e-mailadres? Vergeet u deze dan ook niet aan te passen in Mijn Rail & OV en bij MijnOverheid.

Keuzehulp
U kunt ervoor kiezen om de pensioenplanner met of zonder keuzehulp te gebruiken. Kiest u voor de keuzehulp? Dan krijgt u stap voor stap uw pensioenkeuzes uitgelegd.

Inloggen in Mijn-omgeving wordt nog veiliger

U bent gewend om in Mijn Rail & OV in te loggen met uw DigiD. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Binnenkort wordt het inloggen nog veiliger, waarmee uw persoonlijke gegevens nog beter beveiligd zijn. U logt in via sms-controle, met of zonder mobiele telefoon, of met behulp van de DigiD-app. Op de website www.digid.nl leest u meer over deze inlogmethodes.

Hieronder ziet u alvast een korte uitleg.

Inloggen_Digid