Mijn Rail & OV


U kunt op dit moment inloggen via een tijdelijke Mijn-omgeving. Lees hieronder hoe:


U was voorheen aangesloten bij Spoorwegpensioenfonds:

U kunt inloggen via deze link. U komt in uw Mijn-omgeving terecht zoals u gewend was, maar de naamgeving is al zoveel mogelijk gewijzigd naar Rail & OV. U vindt hier nog steeds de pensioenplanner. Zowel in de Mijn-omgeving als in de pensioenplanner zijn uw pensioengegevens bijgewerkt.

U was voorheen aangesloten bij SPOV:

U kunt ook inloggen via deze link. U komt in een aangepaste versie van de 'oude' omgeving van SPF terecht, maar de naamgeving is al zoveel mogelijk gewijzigd naar Rail & OV. U moet eerst uw e-mailadres invullen om door te kunnen gaan. U vindt in deze Mijn-omgeving nog steeds de pensioenplanner. Zowel in de Mijn-omgeving als in de pensioenplanner zijn uw pensioengegevens bijgewerkt.

Krijgt u nog een foutmelding bij het inloggen?

Probeer dan eerst de pagina te verversen (dit kan met de 'F5' knop op uw toetsenbord). Als dit niet lukt, neem dan contact met ons op.


Wijzigt uw e-mailadres? Vergeet u deze dan ook niet aan te passen in Mijn Rail & OV en bij MijnOverheid.

Keuzehulp
U kunt ervoor kiezen om de pensioenplanner met of zonder keuzehulp te gebruiken. Kiest u voor de keuzehulp? Dan krijgt u stap voor stap uw pensioenkeuzes uitgelegd.

Inloggen in Mijn-omgeving wordt nog veiliger

U bent gewend om in Mijn Rail & OV in te loggen met uw DigiD. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Binnenkort wordt het inloggen nog veiliger, waarmee uw persoonlijke gegevens nog beter beveiligd zijn. U logt in via sms-controle, met of zonder mobiele telefoon, of met behulp van de DigiD-app. Op de website www.digid.nl leest u meer over deze inlogmethodes.

Hieronder ziet u alvast een korte uitleg.

Inloggen_Digid