Alwin is projectleider

Mensen goed leren kennen

“Sinds 2017 ben ik hier werkzaam als projectleider. Doordat we een kleinere organisatie zijn ben ik betrokken bij meerdere projecten. Zo ben ik projectleider van het project Flexibel werken en houd ik me bezig met LEAN, een manier van efficiënt werken waarbij de gehele organisatie zich richt op het creëren van toegevoegde waarde voor de klant. Deze variëteit aan projecten maakt mijn werk erg leuk. En ik leer mijn collega’s goed kennen.

Samen oplossingen bedenken

De meeste veranderingen pak ik samen met een team van collega’s als project op en daarbij hanteren we Prince2 als methode. Maar er is ook ruimte om Scrum & Agile te werken. Ik vind het mooi om met een team een opdracht aan te nemen en er met z’n allen voor te zorgen dat er een goed resultaat wordt neergezet. En successen worden gevierd! Met een gezellige borrel in de binnenstad van Utrecht.

"Samen goede resultaten neerzetten"

Goede balans werk en privé

Ik werk 36 uur per week. Op woensdagmiddag ben ik vrij; op woensdagochtend werk ik vanuit huis. Dit is handig voor mij, ik breng de kinderen naar school en haal ze ook weer op. Ik heb alle mogelijkheden en faciliteiten om vanuit huis mijn werk efficiënt te kunnen uitvoeren.

Verschuivingen

De pensioenwereld is een interessante sector die constant in beweging is. Ik vind het mooi om als projectleider collega’s enthousiast te maken én te houden voor de veranderingen om ons heen”.

Bekijk meer collega's

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures