Rogér is communicatie- & channelspecialist bij de afdeling Klantcommunicatie

Ik kies voor flexibel werken

“Voor ik in dienst kwam bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer werkte ik fulltime als financieel adviseur. Ik had een behoorlijke reistijd. Toen onze tweeling geboren werd, heb ik bewust de keuze gemaakt om dicht bij huis te gaan werken; ik wilde er meer zijn voor het gezin. Via het uitzendbureau ben ik bij Rail & OV terecht gekomen. Ik kan hier flexibel werken, dat is belangrijk voor mij. Nu breng ik mijn dochters eerst op de fiets naar school en ben dan binnen tien minuten op mijn werk.

De klant staat centraal

Samen met mijn collega’s van Klantcommunicatie verzorg ik alle communicatie voor onze klanten. Dit kan zowel telefonisch, schriftelijk als online zijn, middels campagnes, in persoonlijke gesprekken of tijdens voorlichtingsbijeenkomsten. Het uitgangspunt is om de communicatie zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de doelgroep.

"We zijn een compact en wendbaar bedrijf met betrokken medewerkers"

Helder

Je merkt dat de wens van duidelijkheid en transparantie in pensioencommunicatie groter wordt. We spelen hierop in door zo helder en eenvoudig mogelijk inzicht te geven in de pensioensituatie van de deelnemers en gepensioneerden.

Compact en wendbaar

Ik heb jaren in de OR gezeten. Toen heb ik het bedrijf goed in de volle breedte leren kennen. Ik vind dat we een mooi, compact en wendbaar bedrijf zijn met betrokken medewerkers. Daar ben ik trots op!”

Bekijk meer collega's

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures