Deepak is adviseur Assetmanager

Doorgroeien

“In 2012 startte ik bij Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer op de Backoffice Pensioenen. Ik was bekend met de pensioenwereld, maar de vastgoedwereld fascineerde mij enorm. Toen de vacature van Senior Administratief Projectmanager bij Vastgoed vrij kwam, besloot ik te solliciteren. Na een interne sollicitatieprocedure werd ik aangenomen. Een vereiste was dat ik de Post HBO-opleiding Vastgoedmanagement ging volgen. In 2015 heb ik deze opleiding succesvol afgerond en kreeg ik een vast contract aangeboden. Inmiddels ben ik binnen onze Vastgoedafdeling doorgegroeid tot Adviseur Assetmanager.

Automatisering

Als Senior Administratief Projectmanager was ik in eerste instantie primair verantwoordelijk voor de projectadministratie. Met de komst van het nieuwe vastgoedsysteem REATURN AM zijn een deel van mijn werkzaamheden geautomatiseerd. Door deze ontwikkelingen heb ik mij verder kunnen ontwikkelen op het gebied van commerciële werkzaamheden. Naast de administratieve werkzaamheden manage ik voor de deelportefeuille Werken & Leren de reguliere verhuurtransacties.


"Regelmatig vinden er goede inhoudelijke discussies plaats"


Hectisch

Op de afdeling Vastgoed werken we in kleine teams. Er wordt hard gewerkt, met ruimte voor humor en gezelligheid. Vaak is het hectisch op de afdeling door de deadlines die gehaald moeten worden. Je moet stressbestendig zijn en zelfstandig keuzes kunnen maken.

Mondige mensen

Op de afdeling Vastgoed werken professionals met een sterke persoonlijkheid en duidelijke mening. Regelmatig vinden er goede, inhoudelijke discussies plaats. Ik ervaar dit als heel positief, want uiteindelijk resulteert dit in een beter eindresultaat!”

Bekijk meer collega's

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacatures