Spreekuur op locatie-online

Het is momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken voor Pensioenbus of Pensioenstation. Uiteraard hoeft u niet te wachten met uw vragen.

Spreekuur op locatie(-Online)

Momenteel zijn er geen spreekuren op locatie meer gepland in 2021. Zodra er meer bekend is over de data en locaties in 2022 vindt u deze hier op deze website. Wilt u zich aanmelden voor het spreekuur op locatie? Dat doet u bij uw werkgever. Houdt u daarom de berichtgeving door uw werkgever in de gaten!

Pensioenspreekuur

U kunt ook altijd een spreekuur afspraak maken voor het pensioenspreekuur. Dat kan via pensioen@railov.nl of via telefoonnummer 030-232 93 25. Telefonisch of via beeldbellen beantwoorden wij uw vragen en nemen wij uw situatie door. Hier leest u meer over onze dienstverlening.


'Online spreekuur op locatie?
Een prachtig alternatief in coronatijd'

Alice Bosse

Alice Bosse is personeelsadviseur bij RET Bus

'In het verleden hebben we hier al de SPOV-pensioenbus met enige regelmaat op bezoek gehad. Dat was, vóór de fusie, het voorlichtingscentrum op wielen van het pensioenfonds. Dat was echt prima. Je merkt dat medewerkers toch een drempel ervaren om naar het kantoor van het pensioenfonds in Utrecht te gaan of op een andere manier zelf contact te zoeken. Voor de Pensioenbus wisten wij altijd veel mensen enthousiast te maken. En ze hebben daar allemaal veel aan gehad. Nu kan dat door corona even niet meer. En daarom is het digitale spreekuur een prachtig alternatief. Ook nu weer nodigen wij onze mensen via allerlei kanalen uit om mee te doen. Ik weet dat er heel veel behoefte aan is. Pensioen is nu eenmaal belangrijk voor mensen, en niet iedereen vindt het even gemakkelijk. Natuurlijk komen medewerkers ook met vragen over pensioen bij mij als personeelsadviseur. Vaak kan ik ze prima helpen. Maar ik heb niet de kennis van de mensen bij het pensioenfonds. Mijn ervaring is: zij helpen je buitengewoon goed. Ik ben daar heel tevreden over.’