Hulp nodig bij het aanvragen van uw pensioen?

Gefeliciteerd! U wilt met pensioen gaan. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes en het aanvragen van uw pensioen.

Hieronder leest u hoe wij u helpen.

Let op: Ons pand is gesloten. Bezoeken zijn op dit moment niet mogelijk.

Gaat u over meer dan 6 maanden met pensioen?


Kijk in de pensioenplanner en maak een berekening.

Kijk eens in uw digitale dossier in Mijn Rail & OV. Hier vindt u de meest gestelde vragen, uw actuele pensioen. Ook kunt u met de pensioenplanner zelf berekeningen maken van uw pensioen.

Met de pensioenplanner in Mijn Rail & OV kunt u zelf al uw keuzes rondom uw pensioen in kaart brengen. U ziet meteen wat de gevolgen van uw keuzes zijn. U vindt de pensioenplanner in Mijn Rail & OV. U logt veilig in met uw DigiD.

Hulp nodig? Bel ons. Dan maken we een online afspraak.

Gaat u binnen nu en 6 maanden met pensioen?


Ga naar de pensioenplanner en vraag uw pensioen aan. Twijfel? Kom naar het online pensioencafé!

Heeft u met de pensioenplanner uw keuzes al doorgerekend? Maar wilt u alles voor de zekerheid toch nog even met ons doorspreken voordat u uw pensioen echt aanvraagt? Schrijf u dan in voor het online pensioencafé.

Een dag voor het pensioencafé ontvangt u via e-mail een afspraakbevestiging met een Teams link. Door middel van beeldbellen nemen wij uw aanvraag ouderdomspensioen door, geven we de laatste tips en vertellen we wat u de komende tijd nog kunt verwachten.

Bent u arbeidsongeschikt en wilt u met pensioen?  


Laat ons dit weten! We maken graag een berekening voor u.

Wilt een aantal scenario’s doorrekenen? We maken graag een handmatige berekening voor u. Bij deze berekening sturen we ook een aanvraagformulier en uitleg mee over de keuzes die u heeft.

Vragen over de berekening? Bel ons. Dan maken we een een online afspraak.

004-question.png

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Ga naar onze contactpagina.