Wat en wanneer verandert er iets in de communicatie?

Wat en wanneer verandert er iets in de communicatie? Gepubliceerd op 21/04/2020

De fusie is een feit! Het Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer zijn per 1 april 2020 Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Wat gaat u daarvan merken in de communicatie dit jaar? Wat er verandert en wanneer? Dat leest u hier.

Onze communicatie
In de communicatie gaan we geleidelijk over naar de naam van uw nieuwe pensioenfonds. Dus u ontvangt voorlopig ook nog berichten en brieven onder de ‘oude’ naam. Vanaf 1 januari 2021 ontvangt u al onze correspondentie met de nieuwe naam en nieuw logo.

Pensioenspecificatie
Vanaf april ontvangen gepensioneerden hun maandspecificatie van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Dat ziet er met een nieuwe naam en nieuw logo natuurlijk wat anders uit dan u gewend bent.

Uniform Pensioenoverzicht
Ook dit jaar ontvangt u van ons uw pensioenoverzicht. Het pensioenoverzicht is een weergave van uw pensioen in 2019. Uw pensioenoverzicht wordt nog onder de ‘oude’ naam verstuurd.

Magazines
Vanaf mei ontvangt u ons magazine van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

Publieksversie jaarverslag
Dit jaar ontvangt u nog onder de ‘oude’ naam de publieksversie jaarverslag, want het betreft immers het jaar 2019.

Nieuwsbrief
Vanaf april ontvangt u de digitale nieuwsbrief van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer, de deelnemers ontvangen ‘Pensioenalert’ en de werkgevers ‘Pensioensignalen’.

Website
Sinds 1 april is de nieuwe website www.railov.nl in de lucht. Op deze website vindt u nu vooral algemene informatie. We zijn de komende maanden druk bezig om deze website verder uit te breiden. Voor specifieke informatie over uw pensioen kunt u voorlopig nog terecht op www.spov.nl en www.spoorwegpensioenfonds.nl.

Uw persoonlijke omgeving
Inloggen op uw persoonlijke omgeving en de pensioenplanner gaat nog steeds via MijnSPOV en MijnSPF.

MijnOverheid
Als u digitale post van ons wilt ontvangen, vink dan in MijnOverheid voorlopig nog 'Stichting Spoorwegpensioenfonds' of 'Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer' aan.

Waar kunt u terecht met vragen over uw pensioen?
Daarin verandert niets. U kunt bij ons terecht zoals u dat van ons gewend bent. Wij blijven een laagdrempelig pensioenfonds en staan graag voor u klaar.

U kunt ons nog steeds bereiken onder de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen:

Telefoonnummer: 030 232 9325 (van 9.00 tot 17.00 uur) e-mailadres: pensioenen@spfbeheer.nl.

Telefoonnummer: 030 232 9399 (van 9.00 tot 17.00 uur) e-mailadres: spov@spfbeheer.nl.


We kunnen u nu even niet ontvangen en bezoeken, maar onze dienstverlening gaat online door. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.