Hoge opkomst bij online werkgeverscursussen

Hoge opkomst bij online werkgeverscursussen Gepubliceerd op 09/10/2020

Goede pensioencommunicatie door de werkgever is van groot belang voor de werknemer
De afgelopen weken hebben daarom weer veel werkgevers gebruik gemaakt van het cursusaanbod van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Meer dan 40 HR-medewerkers en salarisadministrateurs volgde online de basiscursus. Deze werkgevers kunnen nu alle vragen beantwoorden over de basiskenmerken van de regeling, de pensioenplanner en het Uniform Pensioen Overzicht (UPO).

Arjen Juurlink, Arriva:
“De cursus sloot goed aan bij de praktijk en in Jip-en-Janneke taal werd de pensioenregeling duidelijk gemaakt. Elke HRM-medewerker zou deze cursus moeten volgen.”

Op 7 oktober was er een themabijeenkomst
Uit de werkgeversenquête van dit jaar bleek dat er behoefte was aan meer informatie over de gevolgen van de fusie op de pensioenregeling. Daarom werd tijdens deze bijeenkomst de wijzigingen in het reglement besproken. Maar liefst 30 werkgevers waren hierbij online aanwezig.

Walter Mutsaers, voorzitter uitvoerend bestuur Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer:
"Goede zaak dat jullie investeren in pensioen om de deelnemers te informeren over hun pensioen. Dank daarvoor!"

Wilt u ook een cursus of themabijeenkomst volgen?
Houdt u dan onze website in de gaten. Zodra de nieuwe data bekend zijn vermelden wij dat op onze website. De data worden ook bekend gemaakt via Pensioensignalen, de nieuwsbrief voor werkgevers. Ontvangt u deze nog niet? U kunt zich hier aanmelden.

Bekijk hier onze werkgeverspagina.